Vuit representants de la FAM a la Buff Epic Trail

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Muntanyisme acudirà a l'Epic Trail de Barruera amb una nodrida representació de vuit atletes, dos en categoria femenina i sis en masculina. La prova catalana de Super Sky puntua doble al circuit mundial. els germans Casal no faltaran a la cita.

La delegació de la Federació de Muntanyisme ja es troba a Barruera, punt de sortida i arribada de la prova. Imma Parrilla i Anna Artal seran les representants en categoria femenina. Pel que fa als nois encapçalen la llista els germans Casal. Tots dos estaran acompanyats per Sintu Vives, Carlos Fernández, Julio Rodriguez i David Méndez. Els corredors hauran de cobrir 42 quilòmetres amb un total de 3.300 metres de desnivell positiu.

La prova té un perfil similar a l'Sky Comapedrosa amb dues pujades al llarg del recorregut. La prova catalana enguany té la categoria Super Sky i per tant puntuarà doble. Una bona oportunitat per escalar posicions a la classificació del circuit mundial on el millor andorrà és Òscar Casal ocupant la dotzena plaça.

La Buff Epic Trail arrencarà demà a les vuit del matí.

Informa: Cesc Sanujuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.