Xavi Cardelús disputarà el Gran Premi d'Aragó del Mundial de Moto2 amb una invitació

Xavi Cardelús estarà a la graella de sortida del Gran Premi d'Aragó del Mundial en la categoria de Moto2, que es disputa al circuit de Motorland el 12 de setembre.

L'andorrà va demanar la inscripció a la cursa vist els bons resultats a l'Europeu, on marxa quart de la general, i la Federació Internacional li ha concedit la wild card. Aquest serà el 35è gran premi del Mundial que disputi Cardelús en la categoria de Moto2, en la qual va debutar l'any 2018 disputant tretze curses amb invitació.

El 2019 va participar com a pilot permanent de l'equip Aspar en un any en què les motos KTM no van ser competitives i la temporada passada va prendre part en dos grans premis, substituint Arón Canet. L'objectiu de Cardelús a Motorland serà ser competitiu.

Fotografia cedida: Cardelús Racing Team