Zverev, or en tennis i Schauffele en golf

El tennista alemany Alexander Zverev s'ha acabat penjant l'or en tennis. En golf, triomf per al nord-americà Xander Schauffele.

Jornada intensa als Jocs Olímpics de Tòquio. En bàsquet l'equip femení espanyol ha aconseguit el que perseguia el masculí, guanyar el darrer partit de la fase regular, ser primeres de grup i evitar els Estats Units en els quarts de final.

En rugbi de 7, França no ha pogut arrodonir un gran torneig i a la gran final han acabat cedint contra la totpoderosa Nova Zelanda, un or bé valia una "haka".

En natació Robert Finke ha guanyat la prova de 1.500 lliures mentre que l'australiana Emma Mckeon s'ha coronat com la més ràpida a la piscina olímpica de Tòquio. Espanya s'ha penjat una plata a la final de terra amb l'actuació de Ray Zapata. L'or ha estat per a Dolgopyat d'Israel.

Aquest diumenge s'ha tancat el torneig de tennis amb la victòria de Zverev sobre el rus Khachanov. També tenim campió en golf. Aquest putt ha donat l'or al nord-americà Xander Schauffele.

Acabem amb l'espectacle del BMX en la modalitat de freestyle. La britànica Charlotte Worthington i l'australià Logan Martin s'han penjat l'or.

Informa: Cesc Sanjuan  

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.