ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andona, un nou club ciclista obert a tothom a partir de l'èxit d'un grup de WhatsApp

www.andorradifusio.ad

Andorra disposa d'un nou club ciclista, Andona. S'ha presentat aquest dimecres i tot i que el nom fa pensar en l'exclusivitat de gènere és un club obert a tothom i que busca ser un lloc de trobada per a aquells que s'inicien.

La presentació del nou club ciclista Andona es feia aquest dimecres en un teatre de les Fontetes ple, dins del que marquen les normes sanitàries.

Un projecte que va néixer com una trobada entre amigues per anar a fer bicicleta que a poc a poc va anar creixent.

De fet el grup de WhatsApp que van crear va arribar a tenir 116 membres xifra que els va fer pensar a crear una estructura de club.

La voluntat de les seves integrants amb Xari Rodríguez al capdavant era crear una estructura que donés resposta a un col·lectiu de dones però també d'homes que es volen iniciar en el ciclisme i a aquells que no volen sortir sols.

Precisament és el lema "Mai rodaràs sola". A banda de la part ciclista també té una part més social amb l'organització de xerrades i altres activitats que potencien tot el relacionat amb la seguretat defensant la necessitat d'una assegurança.

Esperen assolir una cinquantena de socis comptant també amb les membres del grup de WhatsApp inicial. Andona també tindrà el seu equipament específic i les seves ambaixadores, les esportistes Margot Llobera, Mari Martínez i Marta Ballús, que donen ple suport al projecte. Andona és ara per ara un club més social que no pas competitiu però no descarten crear una secció de competició. Ja tenen calendari de sortides; la primera, el 8 de juliol. 

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

3.228.11.9