ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Andorra 2027, una candidatura "de país" al Mundial d'esquí alpí

www.andorradifusio.ad

El director de la candidatura d'Andorra al Mundial d'esquí alpí del 2027, David Hidalgo, ha remarcat en diverses ocasions durant l'anunci a RTVA, la importància de la transversalitat del projecte com a candidatura "de país".

"És una il·lusió i un repte nacional. M'agrada pensar que darrere d'aquest projecte hi ha 77.000 persones", ha declarat Hidalgo durant el programa especial en què l'Andorra 2027 ha rebut el suport dels agents implicats.

El cap de Govern ha donat ple suport a la candidatura , que ha qualificat de "sòlida i valenta" amb la qual Xavier Espot espera "renovar la confiança de la Federació Internacional".

El president d'Ski Andorra, Francesc Camp, considera que "cal un nou impuls" després "d'una pandèmia que no ens està posant les coses fàcils".  S'ha mostrat convençut "que la candidatura que es presentarà a la FIS generarà entre la població la il·lusió que ens cal per acompanyar l'esforç ingent que haurem de fer tots plegats per sortir d'aquesta crisi".

El president de la FAE, Pepi Pintat, ha destacat "el vessant esportiu i competitu" d'aquest tipus de proves per tal que "els nostres esquiadors vegin on és l'objectiu final" i puguin "viure de prop el màxim nivell".

Programa especial Objectiu 20.27 amb l'anunci de la candidatura al Mundial 2027:

Informa: Redacció

Comparteix:

3.238.99.243