ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra 2027, entre les dues favorites per acollir el Campionat del Món d'esquí alpí

www.andorradifusio.ad

La candidatura Andorra 2027 per acollir el Campionat del Món d'esquí alpí se sent una de les favorites. Tot l'equip ha viatjat a Milà amb bones sensacions de cara a la votació de dimecres, que oferirà RTVA en directe per Andorra Televisió i el web.

L'altra gran candidata amb possibilitats segons el comitè d'Andorra 2027 és Crans Montana, que se situa com la segona favorita. Només una vegada a la història una candidatura ha estat escollida la primera vegada que optava al Mundial. Andorra vol trencar aquesta estadística, ha dit el director de la candidatura, David Hidalgo.

Tant Garmish Parterkirschen com Crans Montana van ser candidates per al 2025. A més, totes dues ja han acollit un Mundial. Són l'opció continuista i tradicional. Andorra representa el vessant més creatiu i innovador. A Narvick se li dona poques opcions. L'èxit de les finals de la Copa del Món del 2019 és el millor aval. El màxim responsable d'Andorra 2027 ha tret ferro al fet de ser una candidatura debutant. "Fa uns anys hi havia un entorn més tradicional, ara potser no tant", ha assegurat Hidalgo. 

Els 16 membres del consell de la FIS tindran la darrera paraula. El sistema de votació serà l'olímpic on a cada votació caurà el candidat amb menys vots. Des de la candidatura tricolor es veu clau superar la segona ronda. Dimecres, a partir de tres quarts de cinc, es podran seguir les quatre presentacions a través del canal web d'Andorra Difusió. A un quart i cinc de vuit de la tarda, programa especial per Andorra Televisió on connectarem amb Milà per saber si Andorra és la seu de la 49a edició del Campionat del Món d'esquí alpí. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí

Comparteix: