Andorra acaba sisena a l'Europeu d'hoquei patins després de perdre contra Suïssa (3-5)

La selecció d'hoquei patins ha acabat en sisena posició a l'Europeu de la Corunya. En la darrera jornada Andorra ha perdut contra Suïssa per 3 a 5 en un partit ajustat.

Com en la primera fase Andorra i Suïssa han jugat un partit força equilibrat, i si en aquella ocasió van ser els joves jugadors que dirigeix Climent Padrós els que es van endur la victòria, avui li ha tocat a Suïssa.

Això que Andorra ha anat per davant en el marcador durant la primera meitat, després que Gerard Miquel neutralitzés el gol inicial del rival amb dues dianes. Però Suïssa s'ha refet i ha marxat al descans amb avantatge mínim, 2 a 3.

A la represa les coses no s'han posat fàcils per a Andorra amb el quart dels suïssos, obra de Gael Jiménez, que ha estat un malson per als andorrans amb quatre dianes. Anton Borrell ha tornat a ajustar les coses quan faltaven més de setze minuts per al final però de nou Suïssa ha posat dos gols de diferència amb el cinquè i definitiu.

Informa: David Domingo
Locució: Hèctor Romance
Imatge: WS Europe Rink Hockey