ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra acollirà dues finals de Copa del Món de KL el 2020 i el Mundial el 2021

www.andorradifusio.ad

Continua l'idil·li d'Andorra amb l'esquí de velocitat. La FIS ha atorgat a Grandvalira l'organització l'any vinent de dues finals de Copa del Món de quilòmetre llançat a la pista Riberal, del sector Grau Roig. A més, l'any 2021, l'estació acollirà una nova prova del circuit mundial i el Campionat del Món.

La pista Riberal de Grau Roig tornarà a rebre els millors especialistes del quilòmetre llançat els dos pròxims anys. Així ho ha decidit la FIS en el congrés que està celebrant a Croàcia.

L'any vinent l'estació acollirà dues Copes del Món, que seran les finals i després de les quals es lliuraran els Globus de Cristall. Les proves estan programades entre el 2 i el 4 d'abril.

Serà el novè any consecutiu en què la màxima competició de l'esquí de velocitat visitarà Grandvalira, que les últimes tres vegades ha organitzat també les finals de la Copa del Món.

La FIS ha anat més enllà en el calendari i ha atorgat a Andorra una altra Copa del Món per al 2021, a la qual s'afegirà la celebració del Campionat del Món. Les dates encara s'han de concretar.

Proves d'esquí alpí

Al congrés de la FIS hi ha el gerent de la FAE, Carles Visa. Aquest divendres es reuneix el comitè de Copa del Món d'esquí alpí que en principi ha de  definir els calendaris a llarg termini.

Fins al 2022 les proves estan atorgades. Andorra ha presentat candidatura per organitzar una Copa del Món masculina. En l'horitzó també hi ha l'objectiu d'acollir el Mundial del 2027 o 2029.    

Informa: Sergi Cano
  
 

Comparteix:

34.239.179.228