Un Andorra castigat per les baixes comença la lliga amb derrota (1-3)

Un Futbol Club Andorra molt castigat per les baixes ha perdut aquest dissabte a la tarda 1 a 3 contra el Vista Alegre en el debut a Primera Catalana. Els andorrans han mostrat pinzellades del que vol Richard Imbernon però ha faltat ofici.

Hi havia sis baixes i una hora abans del partit han estat set. Ludo, un dels pocs jugadors amb experiència que podia alinear avui Imbernon, no ha pogut jugar per arrossegar cinc targetes de la temporada passada. L'Andorra ha mantingut la columna vertebral però l'equip no era reconeixible. A banda de Cristian, la resta eren tot joves i Joel, un dels fitxatges d'aquesta temporada.

L'equip s'ha mostrat vulnerable en els primers minuts. Per contra, ha lluït bones maneres en atac amb un trident que combinava bé. La filosofia de l'equip és intocable i això pot haver passat factura. Una errada defensiva ha propiciat el primer gol de Fran als 28 minuts. Al 42, el mateix jugador aprofita una pilota morta dintre l'àrea per situar el 0 a 2. Abans del descans Aláez culminava una bona acció de Cucu per escurçar distàncies.

A la represa s'ha vist el millor Andorra. Vista Alegre s'ha replegat i l'Andorra s'ha fet amb el partit durant 20 minuts. No ha arribat el gol de l'empat. A l'altre cantó del camp Fran tenia ganes de fer el hattrick, en aquesta acció, Xisco ho ha evitat. Al minut 72 ha arribat la sentència en una jugada on la defensa andorrana no ha estat prou contundent. Fran feia el hattrick i l'Andorra comença la lliga amb derrota.

L'Andorra ha aplaçat el partit de la propera jornada al camp del Vilanova per coincidència amb la selecció.

Imatge: Anna Ginestà