Andorra cau al darrer instant contra Turquia (1-0)

Regust agredolç del combinat tricolor en la seva visita a Istanbul. Ozan Tufan a la sortida d'un corner al minut 89 ha trencat les esperances andorranes d'aconseguir treure un punt contra Turquia.

El combinat dirigit per Koldo Álvarez ha sortit a la gespa del Vodafone Park d'Istanbul amb l'objectiu d'aconseguir un resultat positiu davant un dels equips més forts del grup, Turquia, en la jornada 5 de la fase de classificació per l'Eurocopa 2020.

La selecció de Senol Günes ha mostrat les seves virtuts des d'un bon inici amb un joc molt ofensiu i la primera arribada no s'ha fet esperar quan al minut 2, José Antonio Gomes en primera instància i el pal en segona evitaven el gol.

El pas dels minuts ha afavorit els andorrans que malgrat no tenir la possessió de la pilota s'han trobat força còmodes en defensa. El bon entramat tricolor ha provocat que els turcs busquessin porteria amb xuts des de fora de l'àrea que han fet lluir Gomes. Al minut 38, Yusuf Yazici provava fortuna amb un xut llunyà que el porter andorrà ha refusat amb una aturada de mèrit.

Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans. A la represa, la manca d'encert dels turcs i l'ansietat pel resultat han jugat a favor d'Andorra. Tot i això, al minut 50 Ildefons Lima salvava el primer sota pals després d'una mala sortida de la defensa andorrana a pilota aturada.

Els minuts anaven passant i l'afició turca s'anava inquietant cada cop més, fins que al minut 89 Ozan Tufan sol al punt de penal ha fet embogir el Vodafone Park. Al temps d'afegit, Turquia ha pogut ampliar la diferència novament a pilota aturada, però Gomes, el millor dels andorrans, ha salvat el segon.

Al final derrota per la mínima i bones sensacions pel pròxim partit contra la campiona del món, França, a Saint-Denis. El duel serà el 10 de setembre a tres quarts de nou del vespre i es podrà seguir per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol