ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra demana a la Federació Internacional de Triatló acollir l'any vinent una altra gran competició

El Campionat del Món de Triatló d'Hivern que s&

El Campionat del Món de Triatló d'Hivern que s'ha celebrat a Naturlàndia el cap de setmana s'ha tancat amb bon regust de boca per a totes les parts. Els organitzadors ja han demanat a la Federació Internacional acollir de nou una gran cita internacional l'any vinent.

Naturlàndia s'ha donat a conèixer internacionalment pel triatló d'hivern. L'esforç organitzatiu perquè el Campionat del Món fos un èxit malgrat la manca de neu ha estat ben acollit per la Federació Internacional, que ha elogiat la feina realitzada.

L'organisme ja té la proposta del Govern, que camina de la mà d'Ironman i del Comú de Sant Julià de Lòria per organitzar de nou una gran prova internacional l'any vinent, ha destacat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

El Campionat del Món s'ha tancat aquest diumenge al migdia amb les proves de relleus mixtes elit i júnior i les de veterans.

El fred, el vent i el gel en algunes zones del circuit han endarrerit l'inici de la competició, que ha estat dominada en les dues categories principals pels equips de Noruega.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides: The Ironman Group-Pere Besolí

Comparteix: