L'Andorra derrota el Llagostera amb un doblet de Carlos Martínez i puja fins a la segona plaça

Victòria solvent i convincent del FC Andorra en el primer partit de la segona volta. Els de Nacho Castro han derrotat 2 a 0 el Llagostera i es situen segons en solitari amb un coixí de tres punts respecte a la quarta plaça.

Aquest diumenge hi havia el dubte de si l'entrenador Nacho Castro sortiria amb Carlos Martínez o Casadesús. Al final ha posat els dos a l'onze i l'ha encertat.

L'Andorra ha sortit endollat dominant el joc i quan el tàndem d'atacants ha començat a combinar han estat imparables. Als 15 minuts canvi de joc de Bover, Borja centra, Casadesús la deixa passar i Carlos Martínez fa la resta. De sortida molta efectivitat, un minut després, gran passada de Casadesús i Carlos Martínez de volea fa el segon. El davanter de l'Andorra, màxim golejador del grup A amb sis dianes, ha estat ben a prop de completar el hatt trick en el minut 32. Primera meitat de l'Andorra per emmarcar.

A la represa el Llagostera ha pujat línies i ha gaudit d'alguna ocasió. L'Andorra també ha tingut el 3 a 0 en una gran jugada d'Iker que no culmina Casadesús. Héctor, com sempre molt incisiu, tampoc ha pogut sentenciar. Al final ha marxat lesionat, el mateix que Iker. El marcador ja no s'ha mogut. Triomf vital.

L'entrenador de l'Andorra considera que l'equip ha fet una primera part "espectacular", amb un molt bon ritme i control de la pilota. Ha afegit que acaben aquesta setmana, amb molta càrrega de partits, amb una sensació "excel·lent". "Seguim amb un nivell de solidesa defensiva altíssim, sabent escollir on estan les superioritats i quan hem de ser més verticals".

L'FC Andorra es situa segon en solitari a dos punts del líder, el Gimnàstic de Tarragona, i amb un coixí de tres punts respecte a la quarta plaça. La propera jornada d'aquí a una setmana al camp de l'Espanyol B.

Imatge: Arnau Teixidó