ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra fa oficial la candidatura a acollir el final de la lliga Endesa

www.andorradifusio.ad

Ja és oficial. El Govern ha tancat tots els tràmits i presentarà demà la candidatura per convertir-se en la seu del final de la lliga Endesa. El control de la pandèmia i la possibilitat de fer tests d'anticossos als equips són dos dels punts a favor del projecte tricolor.

El Govern ha formalitzat la candidatura per acollir el fase final de la lliga Endesa. El projecte, elaborat entre els ministeris de Salut, Turisme i Esports, ha comptat amb l'estreta col·laboració del MoraBanc. La durada seria d'uns 14 dies de joc i estarien encabits entre el 15 de juny i el 10 de juliol.

La proposta ha rebut l'aval sanitari per definir els protocols d'entrenaments i distància social entre els esportistes, així com l'allotjament davant l'actual crisi derivada pel coronavirus.

El principal punt a favor de la candidatura tricolor són les bones dades sanitàries que presenta el país, així com l'alt grau de detecció de la malaltia amb els tests massius.

De fet, també s'obre l'opció de fer aquest procés als equips que arribin, en cas de confirmar-se com l'opció escollida.

Cal recordar que Andorra competeix amb 9 ciutats espanyoles per acollir el final de la lliga.

L'ACB té marge fins al 31 de maig per escollir la seu guanyadora, en cas que la situació sanitària permeti reactivar la competició. Aquest format inclouria els 12 primers classificats en un play-off amb partits a porta tancada que acabaria decidint el guanyador.

Informa: Joel Romero
 

Comparteix:

18.208.202.194