ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra a un FIA Masters de Muntanya

www.andorradifusio.ad

Andorra participarà per primera vegada al Masters de Muntanya que es disputarà a Braga, Portugal, a l'octubre. Raul Ferré, Edgar Montellà, Marc Solsona i Marcel Muxella seran els encarregats de representar el país en la competició més destacada del panorama europeu.

L'automobilisme del país està d'enhorabona. Andorra s'estrenarà enguany al Hill Climb Masters, conegut com a Masters de Muntanya, que es disputarà a Braga del 8 al 10 d'octubre.

La competició organitzada per la Federació Internacional se celebra cada dos anys i reuneix els millors pilots europeus de l'especialitat. 

El capità de l'equip, Toni Sasplugas, ha explicat que es va començar a treballar en aquest projecte a principi d'any, tot i que "ho vèiem llunyà per tema pressupostari". Amb tot, van demanar a la Fia dos wildcars, que han estat autoritzats. 

Raül Ferré, Edgar Montellà, Marc Solsona i Marcel Muxella, aquests darrers amb invitació, seran els representats tricolors. La regularitat serà el factor clau, en aquesta Copa de Nacions que tindrà la Rampa de Falperra com a escenari principal.

Sasplugas ha assegurat que l'equip vol la victòria, "no volem tornar a casa sense aquest campiona". Amb tot, és conscient que és la primera vegada que Andorra participarà, mentre que d'altres països ja tenen experiència. 

La participació d'Andorra en aquesta competició també obre la porta a organitzar l'esdeveniment en futures edicions. La bona experiència a la Pujada d'Arinsal, que busca col·locar-se com a cursa de primera divisió francesa, és la millor carta de presentació perquè el país pugui acollir algun dia una de les proves més destacades de l'automobilisme de muntanya.

Informa: Joel Romero
Imatges: Anna Romagosa-Arxiu RTVA
Imatges cedides: ACA

Comparteix: