ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'Andorra HC comença a planificar el futur després d'una temporada a primera catalana agredolça

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Hoquei Club va tancar la temporada diumenge sense poder classificar-se per a la lluita per l'ascens. No era l'objectiu, però hi havia opcions. Ara toca pensar en el futur. El tècnic, Roger Corral, amb una oferta de França, i el jugador Àlex Soldevila demanen una miqueta més al club.

L'equip ha acabat la lliga de primera catalana en setena posició, a dues de les places de play-off. La temporada ha estat molt millor que l'anterior, quan es va patir per no baixar, però a jugadors i cos tècnic els queda el regust agredolç de no lluitar finalment per l'ascens. "Estem molt contents de la temporada. Però ara que ho teníem a tocar... donc sí, ens quedem amb la mel als llavis", reconeix l'entrenador, Roger Corral. El jugador Àlex Soldevila afegeix que "quan acabes la temporada reflexiones sobre aquells partits en què vas deixar escapar un punt... A tots ens agrada competir i ens hagués fet il·lusió pujar".

Amb la lliga tot just acabada, toca pensar en el futur. Ni tècnic ni jugadors no han parlat encara amb la directiva que presideix Jaume Solé. De les converses quedarà definit com serà l'Andorra HC 2019-2020. Roger Corral té una oferta d'un equip de França i per primera vegada es plantejaria marxar. El tècnic vol que el club es defineixi abans sobre el projecte de futur. "S'ha de definir què es vol com a club, si seguir creixent o estar en aquesta dinàmica de 'ja està bé com estem' en què un any es gaudeix més que l'altre... Ens hem de definir tots i, a partir d'aquí, valorar. M'agradaria que el club volgués anar amunt i que no es posés sostre ni límits", proposa Corral.

Àlex Soldevila vol seguir jugant a hoquei i estaria disposat a seguir, però també demana una mica més d'implicació al club. "S'hauria d'apostar més pels jugadors. Som pocs els que estem tirant l'equip endavant i potser sí que faltaria sentir-se valorat en certs aspectes", demana.

Les properes setmanes seran decisives per definir com quedarà la plantilla per a la temporada vinent i amb quins objectius afrontarà un nou any a primera catalana.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

34.204.168.209