L'Andorra HC repeteix victòria contra l´Olot B (2-1) i es manté a Primera Catalana

El Seat Andorra Hoquei Club continuarà la propera temporada a Primera Catalana, després de guanyar el segon partit de l´eliminatòria contra l´Olot per 2 gols a 1. Aconseguit l´objectiu de la permanència, el tècnic Roger Corral espera que les condicions de treball siguin molt diferents per continuar a la banqueta.

El 2 a 4 de l´anada a Olot donava confiança i l´Andorra ha confirmat la seva superioritat, però li ha faltat encert. D´ocasions n´ha tingut de molt clares a la primera part, però les bones intervencions del porter visitant han mantingut l´empat inicial. Nil Castellví enviava fora el primer penal a favor dels tricolors i Àlex Garcia tampoc ha pogut aprofitar la segona pena màxima.

La incertesa ha donat pas a l´ensurt a la represa, quan l´Olot s´ha avançat amb un gol de falta directa. L´ai al cor ha durat un minut i mig, el temps que ha necessitat l´Andorra per empatar en una altra falta directa, transformada per Nil Castellví.

L´Olot no ha llençat la tovallola i s´ha pogut tornar a avançar amb un penal, però ho ha evitat l´aturada de Gallart. A cinc minuts i mig per al final, Marc Romaguera sentenciava el partit i l´eliminatòria, amb el 2 a 1 definitiu. L´objectiu de la permanència s´ha assolit, però el preu ha estat molt alt per culpa dels problemes per entrenar junts.

D´aquí a uns dies es començarà a parlar del futur. Roger Corral creu en el potencial de l´equip, però defensa unes altres condicions per aspirar a fites més altes.

L´activitat de les seleccions agafa el relleu de l´hoquei nacional. La setmana vinent serà el torn de la sub-17 al Campionat d´Espanya de la Corunya i el mes vinent la recuperada selecció absoluta jugarà l´Europeu al mateix escenari.

Informa: Joan López / Imatge: Ruben Calvo