Andorra, interessada a acollir alguna etapa del Tour o de la Vuelta femenina

www.andorradifusio.ad

El Tour de França tornarà abans del 2026, si es compleix el compromís del director general de la cursa ciclista. Ara fa dos anys Christian Proudhomme va informar Turisme que no trigarien cinc anys més a tornar, com l'última vegada. El ministeri ha posat la diana també a portar una gran prova ciclista femenina.

El Tour femení, que es va acabar diumenge a Pau, i la Vuelta han agafat una gran volada els últims anys amb l'empresa que l'organitza, ASO. Andorra ja ha mostrat el seu interès oficialment i el fet que l'organització sigui la mateixa i que s'hi mantingui una relació estreta fa que es tinguin bones expectatives. Així ho creu el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, que informa que Andorra podria acollir una cita de ciclisme femení:

"És una de les opcions que s'està parlant perquè ha agafat molta embranzida el Giro femení, el Tour femení o la Vuelta femenina. Al final nosaltres com que tenim la col·laboració amb els clubs aquests i tots actuen sota el mateix paraigues, són converses que si que hem tingut que en alguna edició ens agradaria molt acollir una prova de caràcter femení."
Jordi Torres, ministre de Turisme i Comerç

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

Álvaro Martín signa per tres temporades amb el FC Andorra Bones sensacions de Joan Verdú en la primera presa de contacte amb la neu a Saas Fee