ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra no acollirà el World Padel Tour aquest 2019

www.andorradifusio.ad

Andorra no acollirà enguany el World Padel Tour. Els organitzadors del circuit mundial han fet públic el calendari d'aquest 2019, en el qual no figura el torneig andorrà, tot i que ho preveia el contracte firmat amb el malaguanyat empresari Miguel Lao

El promotor de Principadel, Miguel Lao, va ser també l'artífex de l'arribada del World Padel Tour durant dos anys, el primer íntegrament a les instal·lacions de Santa Coloma i el quadre gran de la segona edició a la pista instal·lada al Poliesportiu.

La sobtada mort de l'empresari el novembre passat ha deixat Andorra fora del calendari del 2019. Tot i que l'acord era per tres anys, els actuals propietaris de Principadel no estarien ara com ara interessats a organitzar la cita.

Segons fonts de Principadel, la societat que gestionava l'organització del World Padel Tour era propietat de Miguel Lao, que n'era l'únic accionista, i no tenia cap relació amb la societat propietària del club.

La prioritat dels actuals responsables de Principadel és completar les instal·lacions. Amb la recent obertura de les sis pistes de tennis les obres es troben en un 50% del projecte i podrien estar gairebé enllestides abans d'acabar l'any.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

 

Comparteix:

3.219.167.194