ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra reuneix a delegats de 113 països per elegir el president de la FIM

www.andorradifusio.ad

La Federació Internacional de Motociclisme ha celebrat aquest dissabte l'assemblea general, amb representants de 103 països. En l'acte s'ha elegit el nou president, el portuguès Jorge Viegas, que ha rellevat el veneçolà Vito Ippolito, que portava 12 anys en el càrrec.

Viegas ha estat finalment l'únic candidat que s'ha presentat a les elecccions després que l'austríac Wolfgang Srb descartés la seva candidatura. El portuguès ha rebut el suport de 79 de les federacions dels 101 vots vàlids.

En l'assemblea s'han elegit altres càrrecs, però no s'ha parlat del calendari de competicions per al 2019. D'aquesta manera Andorra no sap si a banda d'organitzar una prova del Mundial de trial indoor repetirà de nou amb el d'aire lliure.

Aquest diumenge el motociclisme mundial estarà pendent de la Gala FIM, amb els 43 campions del món de les diferents especialitats en un irreconeixible Poliesportiu d'Andorra. Prèviament, alguns dels millors pilots, entre ells Marc Màrquez o el resident Jorge Martín, signaran autògrafs. Al matí, el comú ha organitzat un espectacle de motocròs acrobàtic gratuït a l'aparcament de davant de Govern.

Andorra Televisió retransmetrà l'arribada dels premiats a la catifa vermella a partir de dos quarts de vuit i a les deu s'oferirà en directe la Gala.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro / Hèctor Romance 

Comparteix: