ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra servirà de pretemporada per a equips de primer nivell de ciclisme

www.andorradifusio.ad

Equips de primer nivell de ciclisme es posaran a punt a Andorra aquest juliol. Movistar i Ineos són alguns dels conjunts interessats a preparar el Tour de França al país.

El mes de juliol es preveu mogut a les muntanyes del país. Equips i ciclistes de primer nivell miren cap a Andorra per preparar el Tour de França.

La ministra de Turisme, Verònica Canals, va obrir aquest divendres la porta als esportistes residents d'Espanya, Portugal i França.

Aquest fet, unit a la gran quantitat de ciclistes professionals residents, ha portat a diversos equips a planificar una pretemporada a Andorra. Movistar, Ineos, Bahrein McLaren i Jumbo-Visma són alguns dels conjunts que podrien fer estada al juliol.

I és que la crisi sanitària va obligar a variar les dates de la cita francesa que ara tindrà lloc del 29 d'agost al 20 de setembre.

Canals ja va confirmar l'interès per part d'alguns ciclistes i no es descarta que més equips arribin al país.

L'entrenament en altura, la bona situació sanitària i la proximitat amb França són les motivacions principals d'aquells que realitzaran la pretemporada al país. La previsió és que arribin a final de juny i principi de juliol i hi romanguin com a mínim uns quinze dies.

L'arribada dels equips aniria lligada també a la reactivació de sectors com l'hoteler.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Comparteix:

18.208.126.130