ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Andorra Skimo, pendent de la situació sanitària mentre va completant les inscripcions

www.andorradifusio.ad

La Sportiva Andorra Skimo està molt pendent de la situació sanitària per confirmar-ne la celebració. Les inscripcions estan pràcticament tancades, però el fet que una bona part dels participants siguin catalans i francesos pot complicar el desplaçament si empitjoren les condicions sanitàries.

Els organitzadors de l'Andorra Skimo, prevista per al 20 i 21 de febrer, treballen per celebrar una nova edició, molt pendents de la situació sanitària. Les inscripcions funcionen a bon ritme i tant la Skimo 6 com la Skimo 10, les proves més importants, ja han cobert les 200 places previstes per a cadascuna. L'Skimo 4 i la 2 tenen una vuitantena d'inscrits de les 150 reserves.

En total seran poc més de 500 esquiadors, la meitat de l'any passat, i el 70% de forans, fonamentalment Catalunya i França, cosa que pot dificultar el seu desplaçament si la situació sanitària empitjora. En cas de suspensió de la prova, l'organització retornarà el 100% de la inscripció o bé farà una reserva de plaça per a l'edició de l'any vinent.

Mentrestant l'Andorra Skimo, de la mà del biòleg i bioinformàtic Joel López, està en contacte amb el ministeri de Salut per confirmar el pla de mesures sanitàries previst, que inclou un test d'antígens previ als participants. Se'l faran abans de recollir el dorsal i només disputaran la prova en cas de donar negatiu. També hi haurà l'obligació de portar la mascareta a la sortida, a l'arribada i als avituallaments, que seran individualitzats.

Informa: Sergi Cano
Imatges: La Sportiva Andorra Skimo 2020 (Carrota)

Comparteix:

3.235.108.188