ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme retirarà el patrocini a l'Andorra Ultra Trail si no retorna el total de diners als inscrits

www.andorradifusio.ad

Si l'organització de l'Andorra Ultra Trail persisteix en la idea de no retornar el 30% que reté de les inscripcions de l'edició d'aquest any que finalment va ser suspesa corre el risc de perdre el patrocini d'Andorra Turisme. Així de clara ha estat la ministra Verònica Canals.

L'empresa que organitza l'Andorra Ultra Trail s'arrisca a perdre el patrocini d'Andorra Turisme si no retorna el 30% que reté de les inscripcions de l'edició d'aquest 2020, que finalment va ser suspesa fins al 2021.

La ministra de Turisme, Verònica Canals, ho ha deixat molt clar en la resposta a una pregunta del grup parlamentari de Terceravia+Unió Laurediana+Independents sobre la polèmica. Canals considera que aquesta decisió danya la imatge de la prova i de retruc del país.

El comú d'Ordino ja va anunciar que també tindrà en compte aquesta polèmica a l'hora de renegociar el contracte amb els organitzadors. De manera que, segons com, podrien acabar perdent l'aportació econòmica no només d'Andorra Turisme sinó també la del comú.

Informa: Gerard Gort

Comparteix: