Una Andorra valenta perd davant Hongria per 1 a 4

Els tricolors han disposat d'opcions per avançar-se al

Els tricolors han disposat d'opcions per avançar-se al marcador a la primera meitat, però els hongaresos van mostrar-se més efectius. Els gols de Fiola, Gazdag, Kleinheisler i Nego han donat els tres punts a Hongria, en el tercer partit del Premundial. Al temps d'afegit, Marc Pujol ha fet el gol de l'honor de penal.

Andorra ha sortit molt endollada i agressiva en la pressió, cosa que ha esperonat els 338 espectadors que han assistit al partit. En els primers minuts els de Koldo han disposat d'un parell d'aproximacions a pilota aturada i un xut tou de Cucu que ha atrapat Dybusz sense problemes.

El pas dels minuts ha afavorit els hongaresos que han guanyat en confiança, però al minut 30 ha arribat la polèmica amb un possible penal a Cucu que l'àrbitre no ha xiulat.

En la darrera acció de la primera meitat, Fiola ha avançat els hongaresos amb un cop de cap a la sortida d'un córner. Al descans s'ha arribat amb el 0-1 i la sensació que els visitants s'enduien molt premi davant una Andorra valenta.

Els de Marco Rossi han sortit millor del pas per vestidors i al minut 50, Gazdag ha aprofitat una centrada de Nikolic per fer el 0-2 de cap. Vuit minuts després, una pentinada de Szalai ha deixat sol Kleinheisler per fer el 0-3 amb un xut encreuat.

Al 68, José Antonio ha evitat el quart amb una gran aturada, en un xut de falta de Varga. Al 89, Nego ha aprofitat un rebuig en un xut de falta directa per fer el quart tot sol.
Al temps d'afegit, Marc Pujol de penal ha fet el gol de l'honor. Aquest és el tercer gol del jugador, en 94 internacionalitats.

Al final, 1 a 4 i Andorra tanca aquesta primera tongada de partits amb 3 derrotes davant Albània, Polònia i Hongria.

El pròxim partit del Premundial arribarà al setembre a casa contra San Marino.