ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella obre un nou espai per a la pràctica de la BTT i el ciclocròs

www.andorradifusio.ad

Els practicants de BTT i ciclocròs disposen d'un nou circuit a Andorra la Vella. Un espai gratuït i obert a tots els aficionats, que els clubs volen aprofitar per donar un fort impuls a la base.

Situat a l'avinguda d'Enclar d'Andorra la Vella, al costat del camp de proves per a exàmens de conducció, el nou circuit per a la pràctica de la BTT i el ciclocròs habilitat pel comú d'Andorra la Vella té una llargada de 600 metres. El cònsol menor, David Astrié, insisteix que fomenta els hàbits saludables i fa que la ciutat sigui "per les persones". Des de la federació de ciclisme, el president, Gerard Riart, ha animat a tots els clubs que hi vagin.

El nou espai i la seva ubicació cèntrica són la millor injecció per a la feina que fan els clubs amb la base. Com ha explicat el president de l'ACA, Toni Iglesias, l'accessibilitat facilitarà que l'aprofitin. Emili Pérez, president de l'Sprint Club, i Òscar Corabalán, president del Triatló Serradells, també han celebrat l'estrena.

El nou circuit estarà obert a tots els aficionats de manera permanent i amb accés gratuït. En el futur es preveu ampliar-lo fins a 1.200 metres i dotar-lo d'il·luminació artificial.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

52.3.228.47