Ariadna Fenés, protagonista a la Trail 100 en guanyar la prova de 21 quilòmetres

www.andorradifusio.ad

Ariadna Fenés guanya la prova de 21 quilòmetres de la Trail 100. La corredora ha estat quarta de la general, en una cursa on s'ha imposat el francès Louis Dumas.

Segon dia de competició de la Trail 100 i gran alegria per als corredors de casa. Ariadna Fenés s'ha imposat en la cursa de 21 quilòmetres de manera folgada amb un temps de 2 hores i 33 minutsFenés ha estat quarta de la general per davant de Caitlin Fielder i Judit Guix.

Assegura que no s'esperava aquest resultat. "Aspirava a 2h 45 min, però vist el temps, molt contenta", comentava a l'arribada la guanyadora de la prova de 21 quilòmetres. 

I qui també ha dominat amb claredat és Louis Dumas amb un temps de 2 hores i 21 minuts. Roger Comellas i Joaquín Narvaez l'han acompanyat al podi. El francès assegura que estava molt satisfet amb el resultat obtingut. 

El segon andorrà més destacat ha estat Pere Riba amb una vuitena posició a 18 minuts del vencedor. "Ja és una tradició venir aquí i córrer a casa, ja és un esforç i una obligació". També ha tingut temps per desfer-se en elogis cap a Ariadna Fenés.

El darrer dia de competició també ha servit per a l'entrega de premis de les distàncies més llargues, en una edició que tanca amb bons números i sensacions després dels 3.000 inscrits d'enguany. 

Informa: Joel Romero

Imatges: David Moreno

Comparteix:

Rècords d'Andorra de Pol Moya i Dylan Ben-Ahmed Victòria d'Alex Sempere i Laura Rios al Bike Show Naturland