ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Arrenca la Spartan Race Andorra amb els primers 500 participants guardant les distàncies

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres s'ha donat el tret de sortida a la cinquena edició de la Spartan Race Andorra amb la prova Sprint en categoria Open. Hi han participat gairebé 500 spartans. Aquesta és la limitació imposada pel Govern i es repetirà el propers dos dies per acumular 1.500 participants al llargs dels tres dies de competició. Spartan Race, que té contracte amb Turisme fins al 2021, ha arribat a un acord amb Encamp per repetir a la parròquia els quatre anys propers.

La cessió d'espais com l'antic Càmping Internacional ha estat de gran ajuda per aconseguir evitar aglomeracions en una cursa amb mig miler de participants. Els espais s'han dividit en zones diferents visitades de manera fraccionada pels participants. "Sempre sortíem en tongades de 150 persones i aquí surten de dos en dos, cada deu segons. Això ha sigut la clau, fa que arribi la gent molt a poc a poc, molt separada", assegura el director, Ángel Sanz.

Cada dia de competició hi haurà 500 participants, 1.500 en total. No està permesa la presència de públic. La prova sprint d'aquest divendres és oberta i no té podis. Aquest dissabte arriba la competició de veritat amb les proves Ultra i Beast.

Malgrat tot, els participants a la prova Sprint ho han donat tot.

La gran novetat enguany és la celebració de la prova al centre de la parròquia. Spartan Race té contracte amb Andorra Turisme fins al 2021 però ja ha lligat un acord amb Encamp per mantenir aquesta fórmula quatre anys "adaptant-se a la realitat de la pandèmia".

Dissabte arriba l'hora de la veritat amb les proves Elit. A partir de les 7.30 hores l'Ultra i a les 9 hores, la Beast.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Refart

Comparteix:

3.226.241.176