Aurelien Scheidler, Sarabia ja te la peça que li faltava

www.andorradifusio.ad

Un golejador per tancar la plantilla. Així va ser l'any passat amb Sinan Bakis i així ha estat enguany amb Aurelien Scheidler. En aquella ocasió l'aposta va ser molt encertada i s'espera repetir l'experiència. El jugador ha perdut diners per venir a l'Andorra.

Després de destacar a la segona francesa, Aurelien Scheidler va signar un contracte important amb el Bari, de la sèrie B italiana, on les coses no han anat com esperava. L'Andorra el tenia referenciat, però era inabastable per a les arques del club. Una conversa telefònica amb Jaume Nogués ho canvia tot. El davanter centre francès d'1 metre i 92 centímetres arriba cedit a les quatre de la tarda del darrer dia de mercat. Nogués detalla que "se li ha d'agrair perquè inclús perdona diners per venir." Per la seva banda, Sheidler destaca que el FC Andorra és "molt familiar", un fet important per a ell.

L'Andorra ja té la peça que li faltava. Scheidler espera emular el seu predecessor, Sinan Bakis, que va arribar com un desconegut i va acabar com el tercer golejador de la categoria malgrat perdre's els darrers partits.

No tot són bones notícies i aquest dijous s'ha confirmat la lesió d'Adri Vilanova contra el Tenerife. El central estarà un mes de baixa per un trencament a l'isquiotibial de la cama dreta.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Cesc Sanjuan/FC Andorra

Comparteix: