ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Auvinyà podria acollir els entrenaments del Futbol Club Andorra

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra té uns quants fronts oberts. Un és disposar d'un camp d'entrenament. L'opció que guanya més força podria estar a Auvinyà. Mentrestant, l'estadi Comunal Joan Samarra seria l'alternativa.

No és una situació de màxima urgència, tenint en compte que el FC Andorra ha de resoldre abans quan començaran les obres per adequar l'Estadi Nacional, però el club tricolor treballa des de fa dies per disposar d'un camp d'entrenament. I entre les opcions que està estudiant guanyen força uns terrenys a Auvinyà.

Les converses amb la propietat ja s'han iniciat. En cas d'acabar amb èxit i mentre no es condiciona l'espai, que necessitaria de moviment de terres, l'Andorra pensa en l'estadi Comunal Joan Samarra, que hauria de millorar la gespa per adequar-se a les necessitats d'un equip de la lliga SmartBank.

Seria una solució temporal abans de traslladar-se a Auvinyà. Aquest matí responsables del club i del comú d'Andorra la Vella han fet una primera visita conjunta a la instal·lació

"S'ha fet una primera visita, s'ha mirat l'estat de la gespa i haurem de valorar els compromisos que tenim per veure com ho compaginem. També podem trobar una solució als camps que tenim a Santa Coloma, perquè entre tots trobem la manera que el FC Andorra pugui utilitzar l'estadi el temps que necessiti".

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella. 

La setmana vinent s'hauran de determinar les actuacions que caldrà fer al terreny de joc i veure si s'arriba a temps per acollir algun dels partits dels representants andorrans a la Conference League

Informa: Sergi Cano-Joel Romero-Òscar Serrano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: