ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Babatunde Olumuyiwa jugarà les dues properes temporades al MoraBanc Andorra

www.andorradifusio.ad

Babatunde Olumuyiwa jugarà al MoraBanc Andorra les dues properes temporades. Després de la renovació la setmana passada de Moussa Diagne ha arribat la del jugador de Sierra Leone. Un pivot que va arribar a l'equip ara fa just un any. L'ordre d'aquestes renovacions no és casual, són primeres opcions que el club considera bàsiques en el projecte.

Va arribar ara fa un any per jugar el play-off a la bombolla de València. Tunde encara no sap què és jugar amb una Bombonera plena però ho sabrà. El club l'ha renovat per dues temporades.

És un pivot ràpid amb molta mobilitat fet a mida per al sistema d'Ibon Navarro. Enguany ha jugat una mitjana 20 minuts, 6,9 punts i 4,4 rebots. Si aquests no fossin prou arguments Tunde, de 29 anys i 2,03, és un dels principals generadors de bon ambient al vestidor.

El de Sierra Leone ha aprofitat la primera oportunitat i ara vol anar per la segona. "He estat capaç de fer el que volia fer aquesta temporada, guanyar-me la renovació i ensenyar del que soc capaç de fer a l'ACB. Crec que això ja ho he demostrat però ara crec que encara puc oferir més. Així que és només un altra oportunitat", assegura.

En el llenguatge entre línies entre directius i jugadors aquestes renovacions exprés són una manera de premiar el compromís d'un jugador amb el projecte i viceversa. Veurem si el club es decideix per fer-ne alguna més o bé a partir d'ara s'anirà amb menys pressa seguint el format habitual, adaptat als moviments de mercat i les voluntats i desitjos d'uns i altres.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: MoraBanc Andorra

Comparteix:

44.192.253.106