ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Barrugués acaba dotzena i anuncia que aquests han estat els seus últims Jocs

www.andorradifusio.ad

Esther Barrugués no ha pogut classificar-se entre les vuit finalistes de tir de precisió en la modalitat de carabina 10 metres. La tiradora ha puntuat molt per sota dels seus registres i no ha tingut cap opció. Al final del concurs avançava a Ràdio i Televisió d'Andorra que aquests han estat els seus darrers Jocs dels Petits Estats.

Venia de fer bons entrenaments i afrontava el gran dia amb confiança, però la participació d'Esther Barrugés en el concurs de carabina 10 metres d'aire comprimit ha estat un malson de principi a fi. Només ha pogut marcar el 12è millor registre de les participants a la classificatòria i s'ha quedat lluny de les vuit finalistes. "Ho he intentat i ho he lluitat. Fa quinze dies em trencava un dit del peu i el meu equilibri podia haver patit, però jo no he notat. Eren els meus últims jocs i m'hagués agradat que hagués sigut una altra cosa, sí, però ha sigut com havia de ser", reconeix.

Barrugués tanca amb decepció els que han estat els seus darrers Jocs dels Petits Estats, després de set participacions i un bronze, fa vuit anys a Liechtenstein. "Em quedo amb que és una vivència excel·lent, el suport que tens part de la federació i el COA, no puc dir ni mu, i molt feliç d'haver conegut a tots els atletes i al gent de premsa. Ha sigut molt maco", s'acomiadava.

Barrugués haurà de tornar, però, a afinar la punteria aquest estiu en els Jocs Europeus de Minsk.

Informa i imatges: Joan López

Comparteix: