ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Bessone: "L'Almacelles va celebrar la victòria com si hagués guanyat la Champions League"

www.andorradifusio.ad

El nou Futbol Club Andorra torna a jugar diumenge. Nova ocasió, doncs, per veure l'equip de Gabri, Jorquera i els 10 fitxatges. El debut no va ser l'esperat però els jugadors continuen convençuts d'assolir l'objectiu de l'ascens. El Viladecans, tercer classificat, serà una bona referència.

Canvi d'entrenador i moltes incorporacions. El debut del nou Andorra al camp de l'Almacelles no va ser l'esperat. Amb tot, es van veure coses bones.

Cada dia de feina s'ha d'anar notant més i l'Andorra hauria de ser un equip en línia ascendent. El focus mediàtic els il·lumina a cada partit, això els pot afectar a ells i també al rival.

La setmana passada l'Almacelles va anar a totes i aquesta el Viladecans ja espera l'Andorra amb el ganivet entre les dents. El jugador Fede Bessone assegura que "l'Almacelles va celebrar la victòria com si hagués guanyat la Champions League" perquè són conscients que "som un rival a batre i tots ens volen guanyar", tot i que "en realitat tenim 21 punts i estem lluny dels que estan a dalt".

Bessone és un jugador argentí que ha fet carrera al futbol professional espanyol i a Anglaterra. El jugador de l'Andorra va arribar a debutar a la Premiere League amb el Swansea. Als 34 anys l'oferta de l'Andorra se l'ha agafat com un darrer repte a la carrera futbolística. "Que estigui a punt de fer 35 anys, em truquin i comptin amb mi per a aquest projecte, em fa molt feliç". Destaca que és "un projecte a 10 anys vista" i tot i estar "molt feliç al Prat, hi ha projectes que s'han d'agafar".

Bessone està cridat a ser una de les peces clau per assolir l'ascens. Cal sumar de tres en tres començant diumenge a les 12 del migdia al camp del Viladecans. Serà el primer partit del 2019 que la Federació Catalana de Futbol emet en directe per streaming a través del seu web.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Vicente Bellot 

Comparteix:

34.231.21.83