ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Camí de l'ascens: el FC Andorra necessita guanyar i que el Vila-real B empati o perdi

www.andorradifusio.ad

El FC Andorra podria assolir l'ascens a segona divisió aquest dissabte. Els tricolors necessiten guanyar i que el Vila-real B perdi o empati. Dissabte, contra l'UCAM Múrcia, s'espera un altre ple al Nacional com el dia de l'Albacete. 

No serà fàcil. En la classificació a primera federació a falta de dues jornades per finalitzar la lliga regular, l'Andorra comanda amb 68 punts, dos més que el Vila-real B. L'Albacete, a 4 dels tricolors, està pràcticament descartat per ocupar l'única plaça d'ascens directe.

Què ha de passar perquè l'Andorra aconsegueixi l'ascens directe aquesta jornada?

Guanyar. Només la victòria del tricolors els dona opcions de celebrar l'ascens amb els aficionats.

A banda de guanyar necessita que el Vila-real B empati o perdi a casa contra el Linense. En aquestes dues combinacions l'Andorra seria campió del grup II i per tant equip de la lliga SmartBank la propera temporada.

El Linense podria ser àrbitre d'aquesta lliga. Està quatre punts per sobre el descens. Demà juga al camp del Vila-real B, si guanya estaria salvat i no es jugaria res en la darrera jornada contra l'Andorra. Però, compte, si perd dissabte, rebria en la darrera jornada l'Andorra amb la necessitat de puntuar per assegurar-se la permanència. 

L'equip espera no haver d'arribar a aquest extrem i poder celebrar aquest dissabte l'ascens amb els aficionats. Sarabia tindrà l'única baixa de Vilanova. El club ha confirmat que demà s'espera un ple com el dia de l'Albacete.  

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: