ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un campus de bàsquet d'alt nivell per seguir fent progressar la base 

www.andorradifusio.ad

Prop de 25 jugadors han participat aquesta setmana en la tercera edició del campus de bàsquet dirigit pel tècnic ajudant del primer equip del MoraBanc i seleccionador nacional, David Eudal. L'alt nivell de les estades confirma el bon moment que viu la base. 

Han estat només tres hores per dia, però s'ha aprofitat fins a l'últim minut. El responsable d'aquestes estades és el tècnic ajudant del MoraBanc i seleccionador nacional, David Eudal, i els protagonistes, la majoria, jugadors de la base del club.

Durant cinc jornades han treballat diferents aspectes tècnics. Eudal ha explicat que la intenció és fer tecnificació amb "grups molt reduïts". A més s'ha mostrat molt satisfet perquè "els nens s'ho estan passant molt bé i aprenen moltíssim". 

El ritme és molt exigent, però els participants també fan un balanç molt positiu de l'experiència, que els ajuda a treballat amb intesnitat i millorar la mecànica. Remarquen que "amb poc temps s'aprèn bastant". 

A banda d'Eudal, la resta de tècnics de les estades també ho són de la base del MoraBanc. Treballen amb la il·lusió que algun jugador format al planter arribi en un futur a l'elit i, per què no, al primer equip tricolor.

En aquest sentit, Eudal ha apuntat que "treballem perquè això passi". "Si al final hi arriba un jugador cada deu anys ja serà molt", una fita que els participants veuen amb il·lusió, tot esperant arribar "com més alt millor". 

L'assignatura pendent de les estades continua sent la poca presència de noies. Com en les dues edicions anteriors, enguany només s'hi ha inscrit una jugadora. 

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí 

Comparteix: