ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Cande Moreno: "Aquesta ha estat la meva millor temporada"

www.andorradifusio.ad

Cande Moreno ja és a Andorra i té assumit que no tornarà a competir aquesta campanya. Com a mínim ha acabat fent el Mundial júnior, el seu gran objectiu enguany. Per a l'esquiadora, la present, ha estat la millor temporada. 

Cande Moreno ha estat tota la temporada molt centrada en el Mundial júnior, afortunadament ella l'ha pogut completar, el que no esperava és que serien les darreres competicions de la temporada.

La FAE ha cancel·lat les competicions tant dintre com fora d'Andorra i també els entrenaments en espais públics.  L'esquiadora explica que farà l'entrenament pel seu compte, però "haurà de ser tot a l'aire lliure o a casa". Afirma que la situació li "canvia el ritme totalment". Tanmateix creu que "ens hem d'adaptar i fer el que ens diguin".

Al Mundial júnior va ser 9a al descens i 16a al supergegant. No va poder acabar la combinada. Són uns grans resultats però el gust és agredolç perquè és conscient que podien haver estat millors.

Moreno diu que ha treballat molt dur per estar al millor nivell i encara que creu que tenia possibilitats d'estar al Top 5, relata que "a la competició és el que passa, pots cometre altres errors". Amb tot, es mostra satisfeta perquè ha asoslit l'objectiu. "El vaig complir i això és positiu", diu tot i reconèixer que realment "podia haver estat millor".

Li toca fer balanç a la campanya abans d'hora. Ha fet els deures, puntuant a més de la meitat de les Copes d'Europa que ha disputat i assolint els objectius el Mundial júnior.

Moreno afirma que encara que acabi abans "aquesta temporada ha sigut la millor" ja que des del primer moment "vaig estar dins dels meus objectius personals i els que em fa marcar la federació". 

Destaca que "és tot fruit de la feina de tot l'estiu i tota la pretemporada". "Aquest any he fet un salt a nivell físic, que  després acompanya molt a l'hora d'estar sobre els esquís". 

Ja sap quin és el camí. Té el gen competitiu i és agressiva a la pista. Només té 19 anys i molt camí per davant. Ara mateix Cande Moreno és el futur de l'esquí andorrà.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.236.108.61