Canvi generacional a l'equip d'skimo de la FAM

www.andorradifusio.ad

L'equip nacional d'esquí de muntanya viu un canvi generacional, però participarà en la majoria de Copes del Món que hi ha al calendari. L'inici serà a Val Thorens el cap de setmana del 25 i 26 de novembre. 

La competició començarà el cap de setmana del 25 i 26 de novembre a Val Thorens, França. Oriol Olm tornarà a ser l'esquiador de referència. El seu salt a la categoria U-23 farà que competeixi amb els millors i li caldrà un temps d'adaptació perquè els rivals, segons explica el seleccionador nacional d'esquí de muntanya, Xavier Capdevila, seran més durs. "És un primer any amb sènior que serà dur evidentment perquè el nivell canvia. Està dins de la categoria sub-23, que és la seva primera prioritat, d'estar a les 3 disciplines, que és el complicat. A partir d'aquí, anar prova a prova".

Aquesta temporada l'equip s'ha reduït i només seran sis els integrants, entre ells Lea Anción, l'única integrant femenina del grup. Les seves aspiracions són màximes ja que enguany finalitzarà la seva participació en la categoria sub-20. "A veure si puc fer un top-10 a cada cursa i algun podi", apunta Anción.

Adrià Bartumeu i Oriol Olm faran el calendari de la Copa del Món absoluta i Marc Casanovas, Max Palmitjavila, Miquel Naudi i Lea Anción faran el de joves. Tots ells ho combinaran amb les proves del Campionat d'Espanya, el d'Europa i el de França.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Cedides FAM i Eric Escabias

Comparteix:

Sopar commemoratiu dels 60 anys del VPC El talent del MoraBanc contra la velocitat del Granada