El canvi de gespa al Nacional es farà finalment a la primavera

www.andorradifusio.ad

Després que les parts hagin acostat posicions per renovar el conveni de l'Estadi Nacional, el canvi de gespa s'ajornarà fins a la primavera. Amb tota seguretat serà abans dels Jocs dels Petits Estats, per acollir la inauguració, i això obligarà el Futbol Club Andorra a acabar la temporada en el nou estadi de la Federació de Futbol a Encamp. 

El ministeri d'Esports haurà de redactar abans d'acabar aquest mes el nou conveni de l'Estadi Nacional, que serà vigent fins a la pròxima primavera. El nou document haurà d'incloure la garantia que les seleccions de rugbi puguin jugar a l'Estadi Nacional després de la reunió mantinguda a l'edifici administratiu amb els representants del rugbi.

El Govern vol que la nova gespa artificial estigui a punt per a la inauguració dels Jocs dels Petits Estats, el 26 de maig de l'any vinent, i això obligarà a fer el canvi durant els mesos de març o abril, quan les condicions siguin les idònies.

El calendari previst respectarà els compromisos internacionals de la Federació de Futbol fins que el nou estadi que està construint a Encamp estigui enllestit, a finals d'any, i també evitarà que el Futbol Club Andorra marxi fora del país durant uns mesos. La federació ha obert les portes a llogar temporalment la instal·lació al club quan es faci el canvi de gespa al Nacional, però encara no hi hagut converses en aquest sentit. 

Informa: Joan López

Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Més sortides al FC Andorra Les Grandalles volen consolidar-se a la categoria Trophy