Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La cara B del MoraBanc Andorra

www.andorradifusio.ad

La d'enguany ha estat una temporada de canvis pel MoraBanc Andorra, no només a nivell de jugadors sinó també pel que fa a la banqueta. Tot i això, hi ha qui no ha canviat d'aires i segueix l'essència d'anys anteriors com David Eudal i Paco Vázquez.

Per entendre els èxits del MoraBanc Andorra cal posar el focus en els jugadors i entrenador. Darrere d'això també hi ha el treball a l'ombra de l'staff tècnic, entre els quals es troben David Eudal i Paco Vázquez.

La tasca principal de tots dos és l'anàlisi dels equips rivals. "Ens partim la feina d'intentar estudiar l'equip contrari. Cada setmana anem canviant, un fa l'atac i l'altre la defensa", explica Vázquez.

Amb més de 500 partits a l'ACB, Vázquez reconeix que aporta una visió més personal i de l'experiència. Argumenta que "de vegades veus coses queels altres no veuen". "Intento ser jo mateix i l'únic que dono és la meva visió des del punt de vista del jugador".

David Eudal explica que pel que fa a la metodologia de treball, tots dos destaquen que no hi ha hagut grans variacions. Diu que "la manera de fer d'Ibon Navarro és diferent de la de Joan Peñarroya". "Va haver-hi un període que ens va costar més a l'inici de la temporada, però ara estem perfectament adaptats. És molt fàcil treballar amb ell", destaca.

Aquestes setmanes l'equip tècnic ha treballat en un un aspecte molt concret. Eudal indica que "un dels objectius és que Jerome entri més i que nosaltres intentem introduir-lo dins de l'esquema de joc perquè no teníem un referent interior com és ell. Hem de trobar que els jugadors que juguen amb ell vegin aquest rol que pot tenir i ell se senti important".

A l'horitzó hi ha d'altres reptes, però per ara descarten moure's d'Andorra. Eudal diu que "ni tinc pressa ni ho tinc pensat". Vázquez reconeix tenir "una ambició", però no té pressa per aconseguir-la.

Tots dos han valorat molt positivament aquesta primera fase de l'equip i han refermat que l'objectiu continua sent entrar al play-off de la lliga i arribar el més lluny possible a la competició europea.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: