Carabaña i Huerta repeteixen triomf a la cursa de Sant Silvestre

La Sant Silvestre aplega més de 600 corredors en la seva 27a edició, en què també s'ha estrenat recorregut. Nahuel Carabaña i Dayane Huerta han estat els guanyadors de la tradicional marxa laurediana per segon any consecutiu.

Un total de 615 persones van participar en una de les grans tradicions lauredianes abans de tancar l'any, la Sant Silvestre. Els més menuts van ser els primers amb una cursa de 300 metres, alguns amb més ajuda que d'altres.

Minuts més tard arribava el torn dels més grans. Gran expectació i tot engalanat amb barrets de Pare Noel, fins i tot ell mateix va animar-se a participar acompanyat del seu trineu.

En categoria absoluta, el primer a creuar la línia de meta després de 2.200 metres de cursa va ser Nahuel Carabaña amb un temps de 6 minuts. Sergi Hidalgo i David Pinol van completar el podi.

La primera a entrar va ser Dayane Huerta amb un temps de 7 minuts i 47 segons, seguida d'Andrea Sinfreu.

Malgrat canviar la sortida respecte d'altres anys, l'organització ha valorat positivament els canvis i l'alta participació.

La competició també va deixar un reguitzell de disfresses per afavorir l'espectacle, en una nit on esport i diversió van anar de la mà.

Imatges: Kevin Ribeiro