Cardelús aparca l'Europeu de Moto2 en el sisè lloc de la general i prepara el debut al Mundial de MotoE

Xavi Cardelús prepara el debut al Campionat del Món de MotoE diumenge vinent al circuit de Jerez. El pilot alternarà enguany el Mundial de motos elèctriques amb l'Europeu de Moto2, en el qual ocupa el sisè lloc de la general després de les quatre primeres curses als traçats portuguesos d'Estoril i Portimao.

La segona cita de l'Europeu de Moto2, al circuit d'Algarve a Portimao, no podia començar de pitjor manera per a Xavi Cardelús. El pilot del Team Stylobike va trencar el motor en la primera cursa, quan faltaven quatre voltes per acabar i ocupava el cinquè lloc provisional.

A la segona cursa, Cardelús no va fer una bona sortida, però va remuntar posicions i va acabar en la cinquena plaça, que igualava el seu millor resultat en la cita inaugural del campionat a Estoril. A la classificació general, el pilot de 22 anys ha perdut una posició i ara és sisè, a 6 punts de la cinquena plaça. La propera cita arribarà el 29 i 30 d'agost a Jerez.

En el mateix traçat andalús Cardelús s'estrenarà aquest cap de setmana al Campionat del Món de MotoE. En la segona edició del Mundial de motos elèctriques, que tindrà 7 curses, competirà amb l'equip Avintia Esponsorama Racing al costat del brasiler Eric Granado. Divendres arrencaran els entrenaments lliures i dissabte es farà una tercera sessió i l'E-Pole. La cursa està programada per diumenge a les 10 del matí.