Cardelús correrà el pròxim Mundial de Moto2 amb l'Ángel Nieto Team

Xavi Cardelús correrà el proper Mundial de Moto2 amb l'Ángel Nieto Team. L'acord es va tancar el cap de setmana passat, durant el Gran Premi d´Àustria, i es farà oficial en la propera cita, al circuit britànic de Silverstone.

L´abril passat Xavi Cardelús presentava la nova temporada i firmava un compromís per dos anys amb el Team Stylobike, que l´havia de dur l'any vinent al Campionat del Món. La carrera esportiva del jove pilot de 20 anys prendrà finalment una altra direcció.

El cap de setmana passat al Gran Premi d´Àustria Cardelús va destacar en els entrenaments lliures, amb un 14è temps amb el traçat moll, i diumenge va completar la seva sisena cursa del Mundial amb una wild card en 25è lloc. Al circuit de Red Bull Ring es va tancar també l´acord amb l´Ángel Nieto Team que capitaneja Jorge Martínez Aspar. L´interès de l´equip espanyol, que tornarà a la categoria de Moto2 després de 4 temporades, i el fet que el Team Stylobike s´hagi quedat sense plaça al proper Mundial per la marxa del seu patrocinador a MotoGP, han fet possible l´acord.

Cardelús pilotarà una de les dues KTM de l´equip i l´altra seria per a l´italià Federico Fuligni, segons han avançat diferents rotatius espanyols. L´objectiu de l´equip, que en l´anterior etapa a la categoria intermèdia del Mundial de Moto2 va aconseguir 31 victòries i 115 podis, serà tornar a ser un dels equips de referència.

Imatges: Arxiu