ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Carles Aguareles deixa la competició amb només 22 anys per les lesions

www.andorradifusio.ad

Carles Aguareles deixa la competició. L'esquiador d'estil lliure de 22 anys ha pres aquesta decisió a causa de les lesions.

La convocatòria era inesperada i d'alguna manera a tothom l'ha agafat per sorpresa, una decisió com aquesta amb només 22 anys. "Deixo la competició. És una etapa nova, una mica difícil, perquè és una cosa que porto fent tota la vida i al final costa", reconeix Carles Aguareles, tot insistint en l'efecte psicològic de les lesions.

No arrossega seqüeles de les lesions, és un problema de confiança, eina primordial en aquesta disciplina.

Aguareles ha volgut agrair la tasca de tots els seus entrenadors, la federació i el Govern. Ha aconseguit dues victòries en Copa d'Europa i top-20 a la Copa del Món i el Mundial, amb tot el millor record és pels moments compartits amb l'equip, "gaudint d'allò que estimem, l'esquí".

Andorra té ara mateix tres grans esquiadors en edat de competir en freestyle, però tant Aguareles com Scotty Jordan ho han deixat per les lesions, mentre Noah Albaladejo està centrat en el freestyle multimèdia. Precisament Aguareles vol enfocar ara la seva carrera en aquesta direcció.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.238.99.243