ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Carles Aguareles tanca la temporada amb gust agredolç

www.andorradifusio.ad

La Federació Andorrana d'Esquí ha fet aquest diumenge balanç de la secció de freestyle aquesta temporada. Carles Aguareles ha acabat amb gust agredolç després de complir els objectius en big air però sense temps de reacció en slopestyle després d'un mal inici de campanya.

Aquesta temporada ha estat marcada per la Covid-19. Pel que fa a Carles Aguareles, el coronavirus l'ha ajudat en big air i l'ha perjudicat en slopestyle. El gran objectiu de la temporada era mantenir la plaça a la Copa del Món de big air. Això s'ha aconseguit gràcies a la 25a plaça en la prova del circuit mundial a Mòdena. "Van anar bastant bé, vam poder planxar el truc que teníem", recorda Aguareles.

Sense més proves al calendari pel coronavirus, Aguareles podrà seguir a la Copa del Món de big air la propera temporada.

L'altre gran objectiu era tornar al circuit mundial d'slopestyle. Això no ha estat possible. Els resultats a la Copa d'Europa no van ser els esperats a l'inici de la campanya, i quan Aguareles començava a remuntar el vol, el coronavirus li va tallar les ales. "Teníem bastantes més competicions. Llàstima per la Covid-19, que no ho hem pogut fer. Hem de quedar-nos a casa, estar sans i preparar-nos per la temporada que ve, a donar-ho tot i millorar", planeja.

La propera temporada es calcaran els objectius: mantenir la plaça a la Copa del Món en big air i aconseguir l'ascens al circuit mundial en slopestyle. Tot això en any preolímpic.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAE/Arxiu

Comparteix:

18.206.187.81