ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Carles Visa veu clau l'èxit d'organització de les finals per entrar en el circuit de la Copa del Món masculina

www.andorradifusio.ad

L'èxit en l'organització de les finals de la Copa del Món d'esquí alpí del març vinent serà clau perquè la FIS atorgui en un futur alguna prova de la Copa del Món masculina, un dels objectius de la FAE encara no acomplert.

Carles Visa té clar que unes finals superades amb nota poden representar entrar per primera vegada en el circuit de la Copa del Món masculina. Els calendaris de la FIS són tancats fins a l'any 2022, però l'estiu vinent s'obre la programació a llarg termini, en la qual Andorra aspira a estar, i les finals són un examen de màxim nivell.

Quant a les finals, Visa, en declaracions al programa 'Ara i Aquí' de Ràdio Nacional, reconeixia la dificultat per colar algun representant entre els 25 millors corredors del món, però valorava el treball de Mireia Gutiérrez, Joan Verdú o Marc Oliveras per aconseguir-ho. En aquest sentit, el director tècnic de la FAE s'ha mostrat satisfet per les ajudes rebudes per als esportistes de la federació mitjançant el programa de beques ARA.

La federació disposa de cinc corredors en el programa elit de les beques ARA: Joan Verdú, Mireia Gutiérrez, Marc Oliveras, Irineu Esteve i Lluís Marín.

Entrevista completa al director tècnic de la FAE, Carles Visa:


Informa: Sergi Cano
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

18.232.38.214