ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els catalans Albert Soley i Ona Sociats s'imposen en la cursa Beast de l'Spartan Race

www.andorradifusio.ad

Els catalans Albert Soley i Ona Sociats han estat els vencedors a la cursa Beast de l'Spartan Race, que ha celebrat la segona jornada a Encamp. Com la resta, s'ha fet amb una participació màxima de 500 corredors.

Ningú ha saltat el foc de l'arribada en primera posició tantes vegades com Albert Soley. El barceloní és un col·leccionista de victòries a l'Spartan Race i aquest dissabte n'ha sumat una més a la cursa Beast, després de cobrir els 21 quilòmetres i 39 obstacles en 2 hores 36 minuts i 56 segons. Jérémie Gachet ha creuat la meta segon, a menys d'un minut, però una penalització l'ha relegat a la quarta plaça.

Tampoc li ve de nou escalar murs i pujar cordes a Ona Sociats, que s'ha imposat en categoria femenina amb 3 hores, 35 minuts i 7 segons. Nhoa Costas ha acabat segona, tot i rebre una penalització de tres minuts. Els vencedors han elogiat el nou recorregut.

La continuïtat de la prova a Encamp està garantida per als pròxims tres anys i l'organització aposta per mantenir la mateixa ubicació. Des del comú es fa un balanç molt positiu d'un cap de setmana amb plena ocupació als hotels de la parròquia. La cònsol major, Laura Mas, ha agraït als veïns la cessió de terrenys i l'avinença per fer possible la prova en un entorn urbà i de muntanya. El director, Ángel Sanz, creu que "s'ajusta més a allò que ha de ser" l'Spartan Race.

El foc de l'arribada es tornarà a encendre aquest diumenge per als participants de l'Spartan Súper. Com la resta de proves, estarà limitada a un màxim de 500 corredors.

Informa: Joan López
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

52.3.228.47