ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Catalunya, una opció de futur per al VPC

www.andorradifusio.ad

Ja fa temps que el president del VPC Andorra, Pep Escolà, es mostra partidari de jugar a Catalunya, però de moment els equips de l´entitat continuaran a França. Seran primer els jugadors, després la junta directiva i, finalment, els socis, els que hauran de prendre la decisió sobre un possible canvi d´aires que, en qualsevol cas, no es farà realitat la temporada que ve.

La temporada va acabar diumenge per al VPC de la pitjor manera possible, derrota contra el Saint Jory i descens de categoria. El president, Pep Escolà, es va mostrar molt crític amb l´arbitratge i en general amb el tracte rebut pel club a França. Guanya força la idea de tornar a jugar a Catalunya, com als orígens de l´entitat. Escolà insisteix que, de moment, és només una opinió personal.

Escolà plantejarà aquesta opció l´any vinent, quan acabi el seu mandat, en cas que es presenti a la reelecció. La proposta se sotmetria primer a l´opinió dels jugadors, després a la junta i finalment s´hauria de votar en l´assemblea de socis. Per a la propera temporada el plantejament no varia, tot i el descens.

La primera decisió que haurà de prendre la junta d´Escolà afectarà la banqueta. Continuï o no Manolo Romo, es vol reforçar l´estructura tècnica.

El VPC ha renunciat a disputar la Copa dels Pirineus i tanca una temporada per oblidar. Toca mirar endavant.

Informa: Joan López Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

18.204.2.190