El CE Sant Julià cau derrotat a casa i veu com s'allunyà la tercera plaça

El Club Esportiu Sant Julià ha perdut aquest dissabte a la tarda una gran oportunitat per optar a acabar la primera fase entre els tres primers. Els de Jorge Dias han caigut 5 a 6 contra l'Alcoletge.

El Sant Julià ha sortit fred al partit i això li ha costat el primer gol als dos minuts amb un gran xut d'Unai Crespo. L'equip de Jorge Dias ha pogut restablir la igualada amb un gol en pròpia porta de l'Alcoletge.

Als 15 minuts Ibáñez capgirava el marcador després de donar mitja volta i superar el porter. El darrer minut abans del descans ha estat clau. Paco posa el 3 a 1 completant una gran acció individual. El partit es posava de cara però abans del descans l'Alcoletge ha pogut escurçar distàncies.

A la segona part els catalans han sortit molt millor que el Sant Julià i en un tres i no res s'han posat 3 a 5 traient profit de xuts de fora l'àrea i jugades d'estratègia.

Amb molt d'esforç, el Sant Julià ha aconseguit empatar amb dos gols d'Edgar, el segon després de completar una gran jugada col·lectiva.

Després de tant remar contra corrent tota la feina se n'ha anat en orris amb el 5 a 6 de l'Alcoletge en pispar una pilota quan el Sant Julià sortia al contraatac.

L'entrenador creu que "ha guanyat el millor equip sobre la pista". En aquest sentit, ha apuntat que els rivals han sabut mentalitzar-se de cara a la segona part i pujar el nivell, "cosa que nosaltres no hem aconseguit en tot el partit".

Queden quatre partits però el Sant Julià cada cop té més difícil l'objectiu d'acabar la primera fase entre els tres primers.

Imatge: Arnau Teixidó
Locució: Laura Massegú