El CE Sant Julià derrota al tercer classifcat

Victòria de prestigi del Club Esportiu Sant Julià a la Tercera Divisió del futbol sala espanyol. En un partit molt competit els andorrans s'han acabat imposant 3 a 2 al Penya Esplugues, un aspirant a l'ascens.

El Sant Julià ha fet aquest dissabte una autèntica demostració de compromís i coratge. Amb la permanència a la butxaca i ja sense res en joc ha estat capaç de derrotar un dels millors equips de la categoria immers en la lluita per l'ascens.

Guillem Castro ha avançat els lauredians als 13 minuts. El Penya Esplugues, tercer a la classificació, ha reaccionat amb aquest gol de Xavi Lindes per sota les cames del porter. Abans del descans, triple ocasió per al Sant Julià.

En el primer minut de la represa Uri marca sol al segon pal. L'Esplugues anava augmentant la pressió. Enguany el Sant Julià ha tingut molts problemes sota els pals. Encara no ha arribat a la majoria d'edat però avui Màxim Pons ha demostrat que la solució està a la base. De nou Uri ampliava distàncies amb aquest xut.

Els barcelonins es jugaven molt i pressionaven fort amb el porter jugador. A quatre minuts del final Antón escurçava distàncies amb aquest xut a l'escaire. Els quatre darrers minuts s'han fet llargs però un disciplinat Sant Julià ha resistit amb el jove Màxim Pons, de només 17 anys, com a gran heroi del partit.

Queden tres jornades per tancar la lliga. Amb la feina feta el Sant Julià intentarà acabar al més amunt possible o el que és el mateix conquerir la quarta plaça.

Imatge: Kevin Ribeiro