El CE Sant Julià remunta i derrota el Bosco Rocafort (7 a 5)

El Sant Julià de futbol sala ha completat la tarda de remuntades amb un brillant triomf 7 a 5 contra el Bosco Rocafort.

Ha estat un partit boig. Els de Jorge Dias han jugat una bona primera meitat arribant al descans amb un clar avantatge de 4 a 1. A la represa els lauredians s'han relaxat i els gols del Bosco s'anaven succeint. Els barcelonins han arribat a capgirar el marcador 4 a 5 a falta de set minuts per al final. El Sant Júlia amb l'aigua al coll ha reaccionat tancant el partit amb un còmode 7 a 5. Malgrat l'ensurt l'equip és cinquè a la taula i mira cap amunt.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Karen Figue