ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un centenar de ciclistes participen en la Gran Fondo d'Encamp i el Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Willem Smit i Berta Bassols han guanyat la Gran Fondo d'Encamp i el Pas de la Casa. La prova ha superat el centenar de ciclistes i de cara a pròximes edicions se'n volen modificar les dates.

Més de cent participants han pres part en aquesta edició de la Gran Fondo d'Encamp i el Pas de la Casa que a més ens ha deixat cares conegudes com per exemple els ciclistes professionals Jack Haig i Robert Gesink o l'entrenador del FC Andorra Eder Sarabia.

Per al ciclista australià Jack Haig ha sigut tot un èxit. "Ha estat genial ser aquí i fer aquesta cursa. Hem conegut gent molt amable i hem tingut molt bon temps". El bon ambient també l'ha destacat Robert Gesink. "Divertit amb un grup tan gran, molta gent molt amable i sempre està bé pel ciclisme".

Sarabia, encara amb la ressaca de la victòria d'aquest dissabte contra l'Eibar, ha esmentat que ha patit una mica. "Ha fet una mica de fred, però bé. No hem dormit gaire tampoc perquè havíem de celebrar la victòria".

La victòria a la prova llarga, de 103 quilòmetres i corresponent a la Gran Fondo World Championship, ha estat per al ciclista professional Willem Smit i per a Berta Bassols, que han comentat que l'últim port se'ls ha fet bastant dur. Amb tot, l'objectiu era passar-ho bé.

El bon ambient només deixa una lectura a l'organització. El director de la cursa Dani Buyo ha esmentat que al final han tingut "111 sortides". El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d'Encamp, Nino Marot, ha explicat que han aconseguit "tenir una gran festa de la bicicleta".

Des del comú apunten que de cara a la pròxima edició es buscarà un canvi de data per encabir la prova al maig.

Informa: Joel Romero
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix: