Una cinquantena de corredors coronen el port d'Envalira en la segona edició de l'Otso 25k

Tot i que no formava part de la Copa d'Andorra de curses de munta

Tot i que no formava part de la Copa d'Andorra de curses de muntanya, una cinquantena de participants es van donar cita en la segona edició de l'Otso 25k d'Andorra, la cursa d'asfalt de més altitud a Europa.

El vent i el fred van ser enguany protagonistes. Xavi Tomasa i Alicia Hudelson es van imposar en la cursa de 25 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell positiu, amb sortida a Encamp i arribada al port d'Envalira.

En aquesta edició s'han afegit dues curses més, de 7 quilòmetres i 7 quilòmetres amb roller ski.